Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται αύξηση τιμής για το Paramount Plus στο (άμεσο) μέλλον

*
Ο Naveen Chopra, CFO της Paramount, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα οικονομικά πεπραγμένα της εταιρείας δήλωσε πως υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες για να αυξηθεί η τιμή του Paramount Plus και πως η ομάδα του διερευνά τον τρόπο για να το κάνει στο μέλλον. Αυτή την στιγμή, η συνδρομή με διαφημίσεις του Paramount Plus κοστίζει $4.99 ανα μήνα, ενώ το πλήρες πλάνο χωρίς διαφημίσεις κοστίζει $9.99 ανα μήνα.

Η υπηρεσία streaming της Paramount δεν είναι η μόνη που εξέτασε την αύξηση τιμής. Πρόσφατα, η συνδρομητική υπηρεσία Apple TV Plus αύξησε την τιμή της από $4,99 σε $6,99, ενώ το Hulu αύξησε επίσης την τιμή της συνδρομής από $6,99 σε $7,99 ανα μήνα για το πρόγραμμα με διαφημίσεις. Το «μεγάλο» πρόγραμμα αυξήθηκε από $12,99 σε $14,99 ανα μήνα.


Η έκθεση εσόδων της Paramount έδειξε αύξηση συνδρομητών κατά 4,6 εκατομμύρια, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό συνδρομητών στους 46 εκατομμύρια. Η δωρεάν streaming πλατφόρμα της Paramount με όνομα Pluto TV, είδες επίσης άνοδο και πλέον χρησιμοποιείται από 72 εκατομμύρια συνδρομητές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*