Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και επίσημα νέο Tomb Raider δια χειρός Phoebe Waller-Bridge

*
Το Amazon Prime Video έδωσε επίσημα το πράσινο φως για τη σειρά Tomb Raider της Phoebe Waller-Bridge.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου από την Amazon Games, το Prime Video προχωράει με τη σειρά Tomb Raider της Waller-Bridge.


Η Phoebe Waller-Bridge θα είναι σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, η οποία βασίζεται στο δημοφιλές franchise του βιντεοπαιχνιδιού και έρχεται ως συνεργασία μεταξύ της Crystal Dynamics και της Amazon MGM Studios.

«Με τέτοιο όνομα, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Ο πλούτος και το βάθος της μυθοπλασίας επιτρέπει στη σειρά Tomb Raider από το Prime Video και στο [επερχόμενο] βιντεοπαιχνίδι από την Amazon Games να αφηγηθούν ξεχωριστές ιστορίες για τις περιπέτειες της Lara Croft», δήλωσε ο Christoph Hartmann της Amazon Games. «Είναι τιμή μας που η Crystal Dynamics εμπιστεύτηκε στην Amazon αυτό το εμβληματικό franchise και ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η συνεργασία».
Τι γνωρίζουμε για τη νέα σειρά Tomb Raider;

Η σειρά Tomb Raider της Waller-Bridge αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι βρισκόταν σε εξέλιξη τον Ιανουάριο του 2023. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος θα υποδυθεί τη Lara Croft στη σειρά.

«Η Phoebe έχει μια ισόβια σχέση αγάπης με τη Lara Croft και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε την παγκόσμια αναζήτηση για το ποιος θα παίξει αυτόν τον εμβληματικό ρόλο, ανυπομονούμε», δήλωσε η Jennifer Salke της Amazon MGM σε εκδήλωση την Τρίτη 14 Μαΐου, σύμφωνα με το Variety.

Η Waller-Bridge είναι περισσότερο γνωστή για τη δημιουργία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς Fleabag, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2016 και διήρκεσε δύο σεζόν. Ήταν επίσης συν-σεναριογράφος στο No Time to Die του 2021, έδωσε τη φωνή της L3-37 στο Solo: A Star Wars Story του 2018 και έπαιξε την Helena Shaw στο Indiana Jones and the Dial of Destiny του 2023.

«Αν μπορούσα να πω στον έφηβο εαυτό μου ότι αυτό συμβαίνει, νομίζω ότι δε θα το άντεχε», είπε. «Το Tomb Raider ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και αισθάνομαι απίστευτα προνομιούχα που το φέρνω στην τηλεόραση με τόσο παθιασμένους συνεργάτες. Η Lara Croft σημαίνει πολλά για μένα, όπως και για πολλούς άλλους, και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή την περιπέτεια. Με νυχτερίδες και όλα τα σχετικά».

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει τρεις live-action μεταφορές του Tomb Raider. Η Angelina Jolie υποδύθηκε τον ομώνυμο χαρακτήρα στο Lara Croft: Tomb Raider του 2001 και στο sequel του 2003 Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life, ενώ στη συνέχεια η Alicia Vikander πρωταγωνίστησε στο remake του 2018 σε σκηνοθεσία Roar Uthaug.

Το Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης μια σειρά κινουμένων σχεδίων, το Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, αργότερα φέτος. Επιπλέον, μια σειρά κινουμένων σχεδίων δέκα επεισοδίων με τίτλο Revisioned: Tomb Raider κυκλοφόρησε το 2007. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*