Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στην Ευρώπη το πακέτο του Disney+ με διαφημίσεις

*
Πέρα από την αύξηση τιμής που ανακοινώθηκε για τις Η.Π.Α. το Disney+ αναμένεται να αυξήσει το κόστος συνδρομής στο πακέτο Premium, να εισάγει διαφημίσεις και νέα συνδρομητικά πακέτα σε εννέα Ευρωπαϊκές χώρες. Οι αλλαγές θα ισχύσουν σε Δανία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Νορβηγία, Ελβετία, Ισπανία, Σουηδία και Μ. Βρετανία από την 1η Νοεμβρίου 2023.

Θα υπάρξουν δύο standard plans, ένα με διαφημίσεις και ένα χωρίς. Σημειώνεται ότι το Disney+ Standard θα κλειδώνει σε μέγιστη ανάλυση 1080p δίχως HDR και χωρίς 5.1 surround sound.


Οι τιμές θα διαμορφωθούν ως εξής:
Disney+ Standard με διαφημίσεις: €5,99 ανά μήνα
Disney+ Standard χωρίς διαφημίσεις €8,99 ανά μήνα

Επίσης, στο μέλον θα είναι απαραίτητη η συνδρομή στο Disney+ Premium για streaming με 4K Dolby Vision και Dolby Atmos. Από 1η Νοεμβρίου, η τιμή του πακέτου αυτού διαμορφώνεται στα €11,99 και θα προσφέρει έως τέσσερα streams ταυτόχρονα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*