Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέα ταινία Dracula από τον Luc Besson

*
Ο γνωστός για τις ταινίες δράσης Luc Besson ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη δική του εκδοχή του διάσημου μυθιστορήματος του Bram Stoker, Dracula.

Μάλιστα, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον βραβευμένο με δύο Όσκαρ Chrostpher Waltz και τον Caleb Landry-Jones (X-Men: First Class, Get Out). Την παραγωγή θα αναλάβει η εταιρία EuropaCorp του Besson.


Eφόσον ο Laundry-Jones επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του, θα είναι η δεύτερη συνεργασία του με τον Γάλλο σκηνοθέτη μετά το Dogman (2023).

Ο Δράκουλας είναι μία από τις πιο πολυδιαβασμένες ιστορίες τρόμου όλων των εποχών, και αγαπημένη πρώτη ύλη για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές. Οι επιφανείς εκδόσεις περιλαμβάνουν την εκδοχή του 1931 του Tod Browning, η οποία αποτελεί την αφετηρία των Universal Monsters και πρωταγωνιστεί ο εμβληματικός Bela Lugosi, καθώς και την πολυσυζητημένη ταινία του Francis Ford-Coppola με πρωταγωνιστή τον Gary Oldman. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τον ομώνυμο ρόλο έχουν υποδυθεί επίσης οι Christopher Lee, Rutger Hauer, Nicolas Cage, Frank Langella και Jack Palance. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*