Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέα ταινία Predator!

*
Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η 20th Century Studios θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη Dan Trachtenberg για την παραγωγή μιας νέας ταινίας Predator.

Τα νέα έρχονται ως φυσικό ακόλουθο της επιτυχίας του Prey (to είδαμε στο Hulu/Disney+), που που σκηνοθέτησε ο Trachtenberg και λειτούργησε ως prequel στις άλλες ταινίες. Η νέα ταινία έχει τίτλο “Badlands” και, ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της πλοκής, δεν είναι άμεση συνέχεια του Prey.

Ωστόσο, το Badlands, όπως αναφέρεται, ακολουθεί επίσης μια γυναικεία πρωταγωνίστρια, με τον ίδιο τρόπο που η Amber Midthunder ήταν ο κύριος χαρακτήρας του Prey: οι πληροφορίες λένε ότι η πλοκή τοποθετείται «κάποια στιγμή στο μέλλον». Το σενάριο του Badlands είναι των Dan Trachtenberg και Patrick Aison, συ-σεναριογράφους του Prey.


Η ταινία λέγεται ότι είναι ένα μόνο μέρος των συνολικών σχεδίων της 20th Century για την περαιτέρω επέκταση της σειράς ταινιών Predator, βασισμένη απευθείας στην επιτυχία του Prey. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν και άλλα έργα που σε παραγωγή και συνεργασία με τον Trachtenberg. Επομένως, ενώ το Badlands δεν θα είναι άμεση συνέχεια του Prey, υπάρχει ακόμα πιθανότητα η Amber Midthunder να επιστρέψει σε ένα από τα άλλα μυστηριώδη έργα Predator που είναι σε εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του franchise φαίνεται πολύ πιο φωτεινό μετά τη φρεσκάδα του Prey.
Θυμίζουμε ότι το Prey, που βγήκε απευθείας στο Hulu/ Disney+ το 2022, μας πήγε πίσω στο 1719.

Πρωταγωνίστρια ήταν η Amber Midthunder ως Naru, μια γυναίκα των Κομάντσε η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τον πρώτο Predator που επισκέπτεται τη Γη. Σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα θεαματικότητας στο Hulu, ενώ απέσπασε εξαιρετικά θετικές κριτικές, με βαθμολογία 94% στο Rotten Tomatoes. Η επιτυχία αυτή φαίνεται ότι θα βοηθήσει την ταινία να αποκτήσει άμεσα sequel: ο Dan Trachtenberg επιβεβαίωσε ότι το teaser μετά τους τίτλους τέλους είχε σκοπό να βοηθήσει στη δημιουργία μιας συνέχειας της ιστορίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*