Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέα ταινία The Dead Zone βασισμένη στο βιβλίο του Stephen King

*
Η Lionsgate φαίνεται πως ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια νέα εκδοχή του The Dead Zone του Stephen King, με παραγωγό τον Roy Lee.

Η Lionsgate έχει βέβαια ήδη εμπειρία με το βιβλίο, καθώς παρήγαγε την τηλεοπτική σειρά για το δίκτυο USA με πρωταγωνιστή τον Anthony Michael Hall σε συνεργασία με την Paramount Television.


Ο Roy Lee αυτή την περίοδο συζητάει την ιδέα με διάφορες εταιρείες, σύμφωνα με τον Jeff Sneider. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη συνδεθεί συγγραφέας ή σκηνοθέτης με το έργο, καθώς κάτι τέτοιο πιθανό να χρειάζεται και την έγκριση του ίδιου του King.

Το βιβλίο διασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1983 με σκηνοθέτη τον David Cronenberg και πρωταγωνιστή τον Christopher Walken. Η ιστορία αφορά τον Johnny Smith, ένα δάσκαλο που ξυπνά από κώμα και ανακαλύπτει ότι έχει τη δυνατότητα να βλέπει οράματα από ζωές των ανθρώπων γύρω του. Φυσικά, αυτό τον οδηγεί να ανακαλύψει πολύ ανησυχητικά μελλοντικά γεγονότα.

Οι διασκευές των έργων του Stephen King έχουν ξαναγίνει δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, καθώς βρίσκουν σχετικά σταθερή επιτυχία σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Οι επερχόμενες διασκευές του King περιλαμβάνουν το spinoff του IT “Welcome to Derry”, το “The Life of Chuck” του Mike Flanagan, το ήδη ολοκληρωμένο, αλλά ακυρωμένο “Salem’s Lot”, καθώς και μια ταινία βασισμένη στο dark fantasy Fairy Tale. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*