Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο spin-off του Game of Thrones με θέμα το Aegon’s Conquest

*
Γνωρίζουμε ότι εδώ και καιρό υπάρχουν έντονες ζυμώσεις για ένα spin-off του Game of Thrones που θα αφορούσε την Κατάκτηση του Αίγκον (Aegon's Conquest), όμως το prequel του House of the Dragon βρίσκεται πλέον επίσημα υπό ανάπτυξη - και βρήκε και τον σεναριογράφο του, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Ο Mattson Tomlin, ο οποίος δούλεψε στο σενάριο του The Batman (2021) χωρίς όμως επίσημο credit, ενώ συνυπογράφει την επερχόμενη συνέχεια, είναι εκ των βασικών συντελεστών. Ο Tomlin επιπλέον εργάζεται επί του παρόντος στην μεταφορά της σειράς graphic novel του Keanu Reeves, BRZRKR, και σε μια animated σειρά Terminator για το Netflix.


Η σειρά θα λειτουργήσει ως απευθείας prequel του House of the Dragon, το οποίο ακολουθεί τον εμφύλιο πόλεμο, γνωστό ως ο Χορός των Δράκων (Dance of Dragons), μεταξύ δύο αντίπαλων πλευρών της οικογένειας Targaryen: των Πράσινων και των Μαύρων, υπό την ηγεσία της Alicent Hightower (Olivia Cooke) και της Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy).

Η σειρά για το Aegon’s Conquest θα επικεντρωθεί στο επώνυμο γεγονός, όταν ο Aegon Targaryen συγκέντρωσε τα στρατεύματά του, αφήνοντας το θρόνο του στο Dragonstone, και εισέβαλε στο Westeros, ενώνοντας τα Επτά Βασίλεια και δημιουργώντας τον Σιδερένιο Θρόνο. Ο Aegon προέβλεψε «το τέλος του κόσμου των ανθρώπων», προκαλούμενο από έναν Μεγάλο Χειμώνα από το Βορρά (κάτι μας θυμίζει αυτό), τον οποίο μόνο ένας Targaryen που θα κυβερνούσε το Westeros θα μπορούσε να καταπολεμήσει - μια προφητεία που αυτός αποκαλούσε το «Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς» (Α Song of Ice and Fire).

Τα γεγονότα του House of the Dragon λαμβάνουν χώρα περίπου 110 έως 130 χρόνια μετά το Aegon’s Conquest, με τον Aegon να είναι ο προπάππους της Rhaenyra Targaryen. Η αρχική σειρά Game of Thrones λαμβάνει χώρα περίπου 300 χρόνια μετά το Aegon’s Conquest. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*