Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο spin-off του NCIS

*
Η σειρά NCIS επεκτείνεται στο streaming. Το Paramount+ ανακοίνωσε μια νέα spin-off σειρά NCIS με πρωταγωνιστές τον Michael Weatherly ως Tony DiNozzo και τη Cote de Pablo ως Ziva David. Ο Weatherly, που έφυγε μετά την 13η σεζόν, και η de Pablo, που αποχώρησε μετά την 11η σεζόν, θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Η επίσημη περίληψη του spin-off αναφέρει: «Μετά το υποτιθέμενο θάνατο της Ziva, ο Tony αποχώρησε από την ομάδα NCIS για να αναθρέψει την κόρη τους. Χρόνια αργότερα, η Ziva αποκαλύφθηκε ότι είναι ζωντανή, και συμμετείχε σε μια τελευταία αποστολή με την NCIS πριν ενωθεί ξανά με τον Tony και την κόρη τους στο Παρίσι. Από τότε – και εκεί τους βρίσκουμε στη νέα σειρά του Paramount+ - ο Tony και η Ziva ζουν ήρεμα μαζί την κόρη τους, την Tali. Όταν η εταιρεία ασφαλείας του Tony δέχεται επίθεση, βρίσκονται κυνηγημένοι σε όλη την Ευρώπη, προσπαθώντας να καταλάβουν ποιος τους κυνηγά. Ίσως όμως στην πορεία να καταφέρουν να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον ξανά, ώστε να έχουν επιτέλους ένα αντισυμβατικό ευτυχισμένο επίλογο στην ιστορία τους».


Ο John McNamara (Trumbo, The Magicians), που έγραψε το πρώτο επεισόδιο, είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Η spin-off σειρά έχει ορίζοντα προς το παρόν για 10 επεισόδια, με την παραγωγή να αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος. Ο McNamara, η de Pablo και ο Weatherly θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Laurie Lieser, Christina Strain και Shelley Meals. Η Paramount Global Content Distribution θα διανέμει τη σειρά.

Η σειρά με τους Tony DiNozzo και Ziva David είναι το δεύτερο spin-off του NCIS που μπήκε σε παραγωγή φέτος. Τον Ιανουάριο του 2024, το CBS παρήγγειλε τη σειρά NCIS: Origins, μια σειρά-πρόλογο με πρωταγωνιστή έναν νεαρό Leroy Jethro Gibbs.

Το NCIS είναι μία από τις κορυφαίες σειρές του CBS εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Η 21η σεζόν του NCIS ξεκίνησε να προβάλλεται αυτόν τον μήνα στο CBS. Το NCIS θα γιορτάσει το 1.000ο επεισόδιό του στο franchise αργότερα αυτή την άνοιξη. Από την ίδρυση του Paramount+, το NCIS έχει βρεθεί ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες σειρές στην υπηρεσία ως προς τις ώρες παρακολούθησης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*