Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται remake του “9 to 5” με παραγωγό την Jennifer Aniston

*
Σύμφωνα με το The Insneider, η βραβευμένη με Emmy Jennifer Aniston (Friends, The Morning Show) υπέγραψε επίσημα για την θέση της παραγωγού του remake της κλασικής κωμωδίας «9 to 5» που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 20th Century Studios. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές αν η Aniston σκοπεύει να συμμετάσχει στο καστ του έργου, το οποίο αναμένεται να δώσει μια σύγχρονη εκδοχή της ταινίας του 1980.

Πριν υπογράψει για το remake του 9 to 5, οι πιο πρόσφατες δουλειές της Aniston ως παραγωγού ήταν η περσινή ταινία Murder Mystery 2 και η 3η σεζόν του The Morning Show. Για την ερμηνεία της στη σειρά Apple TV+, κέρδισε υποψηφιότητα για βραβείο SAG. Λόγω της συνεχιζόμενης επιτυχίας της, τόσο με τους κριτικούς όσο και το κοινό, η δραματική σειρά που καταπιάνεται με περιστατικά παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο εξασφάλισε με επιτυχία την ανανέωση της 4ης σεζόν.


Ποιοι συμμετέχουν στο remake του 9 to 5;

Το remake του 9 to 5 θα γράψει πλέον η βραβευμένη με Όσκαρ Diablo Cody (Juno, Lisa Frankenstein). Πριν από την Cody, η Rashida Jones (Toy Story 4) είχε προηγουμένως αναλάβει να γράψει το σενάριο που βασίζεται στους αρχικούς χαρακτήρες που δημιούργησε η Patricia Resnick. Εκτός από την Aniston, η Kristin Hahn για την Echo Films είναι επίσης παραγωγός του έργου. Παραμένει ασαφές αν το αρχικό καστ, συμπεριλαμβανομένων των Dolly Parton, Jane Fonda και Lily Tomlin, θα έχει κάποιου είδους συμμετοχή στο remake.

Σε σκηνοθεσία του Collin Higgins, η πρωτότυπη ταινία αφορά τρεις γυναίκες υπαλλήλους γραφείου που αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση από το αγενές και σεξιστικό αφεντικό τους. Πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Dabney Coleman, Sterling Hayden, Elizabeth Wilson, Henry Jones, Lawrence Pressman, Marian Mercer και άλλοι.

Η ταινία περιείχε επίσης ένα πρωτότυπο τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε η Parton, το οποίο στη συνέχεια έγινε κλασική επιτυχία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*