Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Apple TV+ η σειρά Chief of War του Jason Momoa

*
To Apple TV+ άναψε το πράσινο φως για τη σειρά Chief of War, με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa. Ο ίδιος θα γράψει το σενάριο και θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. Συνδημιουργός είναι ο Thomas Pa’a Sibbett και στα οκτώ επεισόδια του Chief of War θα παρακολουθήσετε την επική και μοναδική εξιστόρηση της ενοποίησης και του αποικισμού της Χαβάης από την οπτική ενός ντόπιου.

Εκτός από τους Momoa και Sibbett, η ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών περιλαμβάνει τους Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Erik Holmberg και Doug Jung, με τον τελευταίο έχει τον ρόλο και του showrunner. Ο Justin Chon βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια.


Είναι το πρώτο σενάριο που γράφει ο Momoa για τηλεοπτική σειρά. Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στο μετα-αποκαλυπτικό δράμα See, επίσης του Apple TV+, που έχει ανανεωθεί για τρίτη σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*