Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Netflix το Pokémon: The Arceus Chronicles (trailer)

Μετά την πρεμιέρα του Pokémon Legends: Arceus, ήταν μάλλον θέμα χρόνου πριν μεταφερθούν στη μικρή οθόνη περισσότερες ιστορίες από την περιοχή Sinnoh και το μακρινό παρελθόν της, όταν είχε πρωτοκατοικηθεί από ανθρώπους. Στο πλαίσιο αυτό, η The Pokémon Company ανακοίνωσε ότι το Pokémon: The Arceus Chronicles, ένα νέο animated special, έρχεται στο Netflix όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ash και αρκετοί από τους συντρόφους του κατά τη διάρκεια των ετών, συναντιούνται ξανά στη σύγχρονη εποχή, στο Sinnoh για ένα φεστιβάλ που σκοπό έχει να εορταστεί η ιστορία της περιοχής Hisui και των Pokémon που κατοικούν σε αυτή. Όπως και στο παιχνίδι Arceus, στο The Arceus Chronicles θα υπάρξουν αναφορές στις σχέσεις ανπάμεσα στο θρυλικό Pokémon που είναι ο δημιουργός όλων και τη γη που εξουσιάζει, όπως επίσης θα μάθουμε για το πως ορισμένοι δόλιοι άνθρωποι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις του προς όφελός τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*