Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Boondock Saints 3 με επιστροφή των Norman Reedus και Sean Patrick Flanery

*
Ο Norman Reedus και ο Sean Patrick Flanery θα πρωταγωνιστήσουν στην τρίτη ταινία Boondock Saints.

Σύμφωνα με το Deadline, η Thunder Road και η Dragonfly Films ανακοίνωσαν ότι το The Boondock Saints 3 βρίσκεται στα σκαριά. Η ταινία θα είναι μια «νέα εκδοχή του franchise ταινιών δράσης» που θα περιλαμβάνει την «κατήχηση νέων Αγίων».


Περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν γίνει γνωστές.

Δεν έχει οριστεί ακόμη βέβαια σκηνοθέτης για την ταινία, αν και το Deadline αναφέρει ότι ο Troy Duffy - ο οποίος σκηνοθέτησε τόσο το “The Boondock Saints” του 1999 όσο και τη συνέχεια του 2009, “The Boondock Saints II: All Saints Day” - δεν θα αναλάβει το πρότζεκτ.

Παραγωγοί της νέας ταινίας Boondock Saints θα είναι οι Basil Iwanyk, Erica Lee, Todd Myers, Shaun Redick, Yvette Yates Redick, Duffy και Don Carmody. Οι Reedus, Flanery, Charlie Morrison, Peter D. Graves και JoAnne Colona θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Thunder Road Films του Basil Iwanyk και την Dragonfly Films του Todd Myers για να μεταφέρουμε στο κοινό λίγο ακόμα από την ιστορία των Boondock Saints», δήλωσε ο Reedus. «Ανυπομονώ να δουν όλοι αυτό για το οποίο δουλεύουμε εδώ και καιρό. Συνεχίζουμε χωρίς τον επί μακρον φίλο και αρχηγό μας, Troy Duffy, σε αυτή την ταινία. Έχει αποφασίσει να γράψει μια σειρά βιβλίων Boondock Saints και ανυπομονώ να τη διαβάσω».

Ο Flanery πρόσθεσε: «Ο Basil και ο Todd είναι οι τέλειοι συνεργάτες για να βγάλουν τα αδέρφια από τη φυλακή [εκεί που τους αφήσαμε το 2009]. Με τον Basil και τον Todd στο τιμόνι, αυτό θα είναι το καλύτερο Saints μέχρι τώρα. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα για τα αδέρφια να βάλουν τα χαρακτηριστικά παλτό τους, να οπλίσουν, και να επιστρέψουν στη δουλειά».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης ταινίας Boondock Saints δεν έχει οριστεί ακόμη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*