Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το φθινόπωρο η anime ταινία του Zack Snyder “Twilight of the Gods”

*
Σύμφωνα με το Variety, το Twilight of the Gods, η νέα ταινία animation από το Zack Snyder αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix το φθινόπωρο του 2024. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Το 2019, το Variety ανέφερε ότι ο Snyder ήταν εκτελεστικός παραγωγός και συνδημιουργός «μιας πρωτότυπης σειράς anime που διαδραματίζεται στον κόσμο της σκανδιναβικής μυθολογίας» με τίτλο Twilight of the Gods για το Netflix.


Το καστ των ηθοποιών του Twilight of the Gods περιλαμβάνει τους Sylvia Hoeks, Stuart Martin, Pilou Asbaek, John Noble, Paterson Joseph, Rahul Kohli, Jamie Clayton, Kristopher Hivju, Peter Stormare, Jamie Chung, Lauren Cohan και Corey Stoll.

Μιλώντας στο Collider τον Δεκέμβριο του 2023, ο Snyder είπε για το “Twilight of the Gods”: «Βασικά είναι το εξής: υπάρχει ένας βασιλιάς και η βασίλισσά του σε ένα μικρό χωριό των Βίκινγκς και θέλουν να παντρευτούν. Τους συμβαίνει ένα γεγονός στο γάμο τους που κάνει τη Sigrid, που είναι η μέλλουσα νύφη, παιδί γιγάντων, να ξεκινήσει μια τρελή αποστολή εκδίκησης. Στρατολογεί μια σειρά από χαρακτήρες -μια μάντισσα, έναν νάνο- και ενώνονται για να σχηματίσουν μια ομάδα που έχει αυτή τη μοναδική αποστολή, να βρει έναν θεό και να τον πολεμήσει. Είναι μια αποστολή, είναι μια ιστορία εκδίκησης. Η Sigrid είναι αυτός ο όμορφος, πολύ σκανδιναβικός, ψυχρός αλλά παθιασμένος χαρακτήρας που πραγματικά μου άρεσε να δουλεύω μαζί του, επειδή είναι τόσο ωραία. Η Sylvia Hoeks της δίνει φωνή».

Ανέφερε επίσης ότι η σειρά θα έχει «πολύ σεξ» γιατί «αυτό είναι διασκεδαστικό».

Η πρώτη σεζόν του Twilight of the Gods θα έχει οκτώ επεισόδια. Η καλλιτεχνική παραγωγή του anime προέρχεται από την Xilam Animation, ενώ οι Jay Olivia και Eric Carrasco δημιούργησαν τη σειρά μαζί με τον Snyder.

Εν τω μεταξύ, η τελευταία ταινία του Snyder, Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, κυκλοφόρησε στο Netflix το περασμένο Σαββατοκύριακο και είναι πλέον διαθέσιμη για streaming. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*