Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το νέο πακέτο με διαφημίσεις του Disney+, αυξάνεται και η συνδρομή

*
Το Disney+ έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα και σε νέες αγορές, αλλά οι επικεφαλής του πήραν δύο αποφάσεις που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην παρουσία της πλατφόρμας στην αγορά. Αρχικά, από τις 8 Δεκεμβρίου γίνεται διαθέσιμο το νέο πακέτο με τις διαφημίσεις στην αγορά των ΗΠΑ και με συνδρομή στα 7,99 δολάρια. Η εξέλιξη αυτή δεν θα είναι όμως μόνη της, αφού θα έρθει ταυτόχρονα και η αλλαγή στα πακέτα των συνδρομών που ανεβαίνουν από τα 7,99 στα 10,99 δολάρια το μήνα. Για όσους ενδιαφέρονται, θα υπάρχουν και τα ετήσια πακέτα στα 79,99 (με διαφημίσεις) και 109,99 δολάρια (χωρίς διαφημίσεις), προσφέροντας ουσιαστικά δύο από τους δώδεκα μήνες δωρεάν. Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι αν και πότε θα περάσουν αυτές οι νέες τιμές στις υπόλοιπες αγορές και πότε θα επηρεάσουν και χώρες που έχουν υποδεχτεί προσφάτως την υπηρεσία, όπως η Ελλάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*