Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται τέσσερις νέες ταινίες για τους θρυλικούς Beatles

*
Η Sony Pictures Entertainment ανακοίνωσε ότι ο Mendes θα συνεργαστεί με τη Neal Street Productions για τη δημιουργία τεσσάρων ξεχωριστών ταινιών για τους Beatles.

Ο Mendes θα σκηνοθετήσει όλες τις ταινίες, με καθεμία να ακολουθεί την οπτική γωνία ενός συγκεκριμένου μέλους του συγκροτήματος. Το έργο αποτελεί την πρώτη φορά που οι Beatles (Paul McCartney, Ringo Starr και οι οικογένειες των John Lennon και George Harrison) και η Apple Corps Ltd. έχουν παραχωρήσει τα πλήρη δικαιώματα ιστορίας ζωής και μουσικής για μια ταινία με βάση σενάριο (και όχι ντοκιμαντέρ).


Οι ταινίες προγραμματίζεται να κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών το 2027. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία τους.
«Νιώθω τιμή που θα διηγηθώ την ιστορία του μεγαλύτερου ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών και ενθουσιασμένος με την πρόκληση του επαναπροσδιορισμού της κινηματογραφικής εμπειρίας», δήλωσε ο Mendes.

Ο Mendes είναι επίσης παραγωγός των ταινιών μαζί με την Pippa Harris και την Julie Pastor της Neal Street Productions. Ο Jeff Jones της Apple Corps Ltd. είναι εκτελεστικός παραγωγός.

«Σκοπεύουμε να κάνουμε αυτήν την εμπειρία μοναδικά συναρπαστική και επική: τέσσερις ταινίες, από τέσσερεις διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά λένε μια μόνο ιστορία για το πιο διάσημο συγκρότημα όλων των εποχών», είπε η Harris. «Το να έχουμε την άδεια των Beatles και της Apple Corps για να το κάνουμε αυτό είναι ένα τεράστιο προνόμιο. Από την πρώτη συνάντηση μας με τους Tom Rothman και Elizabeth Gabler, ήταν σαφές ότι μοιράζονταν τόσο το πάθος όσο και τη φιλοδοξία μας για αυτό το έργο, και δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα πιο τέλειο σπίτι από τη Sony Pictures για το σκοπό αυτό».

Ο Jones πρόσθεσε: «Η Apple Corps χαίρεται που συνεργάζεται με τον Sam, την Pippa και την Julie για να εξερευνήσει τη μοναδική ιστορία κάθε Beatle και να τους φέρει μαζί με τον πιο κατάλληλο και καινοτόμο τρόπο. Η ενθουσιώδης υποστήριξη της Sony Pictures, που υπερασπίστηκε το εύρος και το δημιουργικό όραμα του έργου από την αρχή, ήταν ανεκτίμητη για όλους μας».

“Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους του CEO μας, Tony Vinciquerra, που είχε τον κύριο ρόλο στο να συμβεί αυτό, καθώς και εκ μέρους κάθε συναδέλφου μας από τη Sony Pictures Motion Picture Group σε όλο τον κόσμο, όταν λέω: ‘ναι, ναι, ναι!’” δήλωσε ο Tom Rothman της Sony Pictures Entertainment. “Τα κινηματογραφικά γεγονότα σήμερα πρέπει να προκαλούν πολιτισμικό σεισμό. Η τολμηρή, μεγάλη ιδέα του Sam είναι ακριβώς αυτό και πολλά περισσότερα. Το να συνδυάσει την πρώτης κλάσης κινηματογραφική ματιά του με τη μουσική και τις ιστορίες τεσσάρων νέων ανθρώπων που άλλαξαν τον κόσμο, θα επανακαθορίσει την εμπειρία του κοινού σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες σε όλους όσους συμμετέχουν και ανυπομονούμε να καινοτομήσουμε με το μοναδικό καλλιτεχνικό όραμα του Sam”.

Ο Mendes είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία προηγούμενων ταινιών όπως το American Beauty του 1999, το Road to Perdition του 2002, το Jarhead του 2005, το Skyfall του 2012, το Spectre του 2015 και το 1917 του 2019, μεταξύ άλλων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*