Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτερος Εγώ: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλάει για τους λόγους που δεν μπήκε στο Netflix

*
Η επιτυχημένη σειρά Έτερος Εγώ βρέθηκε πολύ κοντά στο να ενταχθεί στον κατάλογο του Netflix, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της τριλογίας του Σωτήρη Τσαφούλια, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, αναφέρθηκε στους λόγους που κατά την άποψή του δεν οδήγησαν σε ευτυχή κατάλληξη των συζητήσεων.

"Είναι θέμα παραγωγής που δεν πήγε", είπε ο Δαδακαρίδης. Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπήρχε κάποιο θέμα με τον ήχο, καθώς δίνουν και παίρνουν οι φήμες ότι δεν ήταν στο επίπεδο που απαιτεί το Netflix. "Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Νομίζω αλλού ήταν το παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν στο τεχνικό κομμάτι, γιατί και το συνεργείο αλλά και η παραγωγή, όπως και ο σκηνοθέτης του "Έτερος Εγώ", είναι σχεδόν εφάμιλλοι και καλύτεροι του Netflix, για εμένα", τόνισε ο πρωταγωνιστής της σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*