Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται νέα ταινία G.I. Joe

*
Μια νέα ταινία G.I. Joe βρίσκεται στα σκαριά μετά το Snake Eyes του 2021, σύμφωνα με τον παραγωγό Lorenzo di Bonaventura. Μιλώντας στο Collider, ο di Bonaventura αποκάλυψε ότι μαζί με μια ομάδα συνεργατών του προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο δημοφιλές IP, για λογαριασμό της Amazon και της Paramount, όμως οι προσπάθειά τους δεν απέδωσε καρπούς.

"Στην πραγματικότητα δημιουργήσαμε κάτι πιλοτικό με την Amazon. Αυτό ήταν πριν από το Paramount+, ακριβώς τη στιγμή που ερχόταν το Paramount+", είπε ο di Bonaventura. "Δεν προχώρησε. Ήμασταν σε πολλές συζητήσεις σχετικά με το τι να κάνουμε με αυτό ως ταινία, και γι' αυτό θα πρέπει να πω, πιθανότατα θα το δείτε να γίνεται πραγματικότητα. Πόσο σύντομα είναι πάντα αδύνατο να το πούμε. Για πολύ καιρό, δεν υπήρχαν ενεργές συνομιλίες. Συμβαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή".


Οι προσπάθειες της Paramount να φέρει το G.I. Joe στο Hollywood έχουν μακρά ιστορία. Το 2009, κυκλοφόρησε το G.I. Joe: The Rise of Cobra, με πρωταγωνιστές τους Channing Tatum, Dennis Quaid, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Rachel Nichols, Christopher Eccleston, Joseph Gordon-Levitt, Sienna Miller, Jonathan Pryce και πολλούς άλλους. Δυο χρόνια μετά ακολούθησε η συνέχειά του, το G.I. Joe: Retaliation, με τους Dwayne Johnson, Bruce Willis, και Tatum, που απέσπασε αρνητικές κριτικές.

Το 2021 έγινε μια προσπάθεια για reboot με το Snake Eyes, όμως και πάλι οι κριτικές ήταν αρνητικές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*