Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται νέα ταινία live action με πρωταγωνιστή τον Popeye

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Chernin Entertainment και η King Features ετοιμάζουν μια νέα ταινία live-action με πρωταγωνιστή τον Popeye the Sailor Man, ο οποίος ως γνωστός λατρεύει το σπανάκι και από εκεί αντλεί τη δύναμή του. Υποστηρίζεται πως πρόκειται για παραγωγή μεγάλου προϋπολογισμού και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή ή το cast. Το σενάριο θα γράψει ο Michael Caleo, που έχει εργαστεί σε παραγωγές όπως το Sexy Beast (Paramount+), το he Family (Robert De Niro, Michelle Pfeiffer) και The Sopranos (HBO).

Δημιουργός του Popey είναι ο Elzie Crisler Segar. Ο εν λόγω χαρκατήρας έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 1929, στο comic strip Thimble Theater. Στη συνέχεια, το comic μετατράπηκε σε σειρά cartoon μικρού μήκους για λογαριασμό της Paramount Pictures και από τότε ο Popeye έχει πρωταγωνιστήσει σε comic books, video games, διαφημίσεις και πολλά άλλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*