Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται ταινία Watch Dogs με πρωταγωνίστρια τη Sophie Wilde

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline ετοιμάζεται ταινία βασισμένη στη σειρά video games Watch Dogs της Ubisoft και αποκαλύφθηκε η πρωταγωνίστρια. Λέγεται λοιπόν ότι η Sophie Wilde θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή την κινηματογραφική διασκευή της τριλογίας που αποτελείται από το Watch Dogs (20140, το Watch Dogs 2 (2016) και το Watch Dogs: Legion (2020), τα οποία συνοδεύτηκαν από διάφορα expansions.

Δεν έχει γίνει γνωστό κάτι για το σενάριο, είναι όμως κάτι παραπάνω ασφαλές να προβλέψει κανείς ότι η πλοκή θα ακολουθεί τα χνάρια ενός ή μιας ομάδας hackers που χρησιμοποιούν το d;iktyo ctOS (central Operating System) για να αποσπάσουν πληροφορίες και να ελέγξουν ηλεκτρονικές συσκευές, με απώτερο σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν ενάντια σε διεφθαρμένους οργανισμούς και άτομα με κακόβουλες προθέσεις.


Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Γάλλος Mathieu Turi, ενώ το σενάριο έχει γράψει η Christie LeBlanc και έχει επιμεληθεί η Victoria Bata. Την παραγωγή έχουν αναλάβει η Natalie Lehmann και ο Yariv Milchan για λογαριασμό της New Regency Pictures, μαζί με τη Margaret Boykin της Ubisoft Film & Television. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*