Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο το σενάριο για την τέταρτη σεζόν του The Mandalorian

*
Μπορεί να μην έχει ακόμα προβληθεί η τρίτη σεζόν της σειράς The Mandalorian, όμως έχει ήδη γραφετεί στο σενάριο της τέταρτης, σύμφωνα με τον showrunner, Jon Favreau.

"Σεζόν 4, ναι, την έχω ήδη γράψει. Πρέπει να γνωρίζουμε που θα αφηγηθούμε μια πλήρως διαμορφωμένη ιστορία, οπότε την είχαμε αποτυπώσει, ο [co-creator] Dave [Filoni] και εγώ και στη συνέχεια, σιγά σιγά γράψαμε κάθε επεισόδιο. Το γράψιμο έγινε κατά το post-production, επειδή πρέπει όλα να δειχνουν σαν συνέχεια μιας ιστορίας".


Ο προγραμματισμός για το μέλλον είναι πολύ σημαντικός, ειδικά τώρα που υπάρχουν και άλλες σειρές στο σύμπαν του Star Wars, οι οποίες διαδραματίζονται την ίδια χρονική περίοδο, όπως το Ahsoka και το Skeleton Crew.

"Οπότε, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και άλλα που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται από προηγούμενες σεζόν του The Mandalorian", συμπλήρωσε ο Favreau.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*