Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο το σενάριο της Season 2 για το One Piece του Netflix, μόνο εμπόδιο η απεργία

*
Οι παραγωγοί του One Piece στο Netflix λένε ότι το σενάριο για τη Season 2 είναι έτοιμο. Ο CEO της εταιρείας Tomorrow Studios, Marty Adelstein, δήλωσε στο Variety πως «έχουμε τα σενάρια έτοιμα. Νομίζω ότι το Netflix κοιτάει διάφορα για το πόσα επεισόδια θέλουν, πως θα χωρίσει την ιστορία. Νομίζω ότι προσπαθούν να αποφασίσουν τελικά αυτή την βδομάδα ή τις επόμενες δύο. Ρεαλιστικά μιλώντας, είμαστε ένα χρόνο μακριά από την προβολή αν κινηθούμε γρήγορα και λυθούν όλα τα προβλήματα. Για να είμαστε ακριβείς, ανάμεσα ένα χρόνο ή έως και 18 μήνες». Το Netflix είδε πως η σειρά τα πήγε εξαιρετικά και ξεπέρασε σε θεάσεις τα ρεκόρ των Wednesday και Stranger Things, οπότε η ανανέωση για δεύτερο κύκλο ήρθε σχετικά γρήγορα. Το όγδοο και τελευταίο επεισόδιο τελείωσε μάλιστα με cliffhanger και έναν νέο μυστηριώδη αντίπαλο πριν τα credits.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*