Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Gears of War o Dave Bautista

*
To Netflix ετοιμάζει ταινία live action Gears of War και ο Dave Bautista δεν μπορεί να κρύψει την επιθυμία του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με πρόσφατο tweet ανάρτησε ένα video που γυρίστηκε το 2019 για τις ανάγκες του Gears 5, όπου ανοίγει ένα μπαούλο στο οποίο περιέχεται ο εξοπλισμός των χαρακτήρων του παιχνιδιού. Το video είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Bautista μετείχε στον τίτλο ως χαρακτήρας που προστέθηκε με τη μορφή DLC, τώρα όμως κάνει σαφή αναφορά στην επερχόμενη ταινία.

"Δεν μπορώ να κάνω πιο εύκολο", έγραψε ο ηθοποιός και πρώην αστέρας του WWE, σε κάτι που σίγουρα σχετίζεται με την επιθυμία του να υποδυθεί τον Marcus Fenix. Είναι ο διακαής του πόθος εδώ και αρκετά χρόνια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*