Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτσι θα εμφανιστεί ο Hugh Jackman ως Wolverine στο Deadpool 3 (εικόνα)

*
Ο Ryan Reynols ανέβασε μια πρώτη εικόνα από τη συνύπαρξή του με τον Hugh Jackman (ως Wolverine) στο Deadpool 3, δίνοντας έτσι μια ευκαιρία να δούμε τι ετοιμάζουν οι δυο τους. Η αποκάλυψη έγινε μετά τις αρκετές διαρροές των τελευταίων ημερών και βλέπουμε και τους δύο χαρακτήρες με τις στολές τους σε ένα σκηνικό της ταινίας. Η τρίτη ταινία του franchise έρχεται με πολλές υποσχέσεις και ειδικά με την συμμετοχή του Jackman ως μεγάλη έκπληξη. Ο Reynolds σημείωσε πάντως πως αυτή η έκδοση του Wolverine θα είναι αρκετά διαφορετική απ’ όσες έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν. Μιλώντας στο ET Canada, ο ηθοποιός σημείωσε «Αυτό που παρουσιάζουμε για τον Hugh είναι διαφορετικό από τον χαρακτήρα που άφησε πίσω και του δίνει κάτι εντελώς νέο να παίξει και κάτι που τον έχει ήδη ενθουσιάσει πολύ». Η εικόνα έρχεται και λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσε πως η Jennifer Garner επιστρέφει ως Elektra. Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 έχει ο Shawn Levy και θα είναι η πρώτη ταινία R-rated του MCU. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*