Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουμε ημερομηνία έναρξης για τα γυρίσματα του Superman: Legacy

*
Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων για την ταινία Superman: Legacy, και φαίνεται ότι η ταινία που επανεκκινεί το σύμπαν της DC ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με το Variety, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά της εταιρείας για το τέταρτο τρίμηνο πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Superman: Legacy.


Η ταινία του DC Studios αναμένεται λοιπόν να βάλει μπρος την επόμενη εβδομάδα, με τον Gunn να ανεβάζει φωτογραφία με το καστ μετά την πρώτη ομαδική ανάγνωση του σεναρίου μόλις χθες.

«Το Superman: Legacy διηγείται την ιστορία του Superman που επιχειρεί να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Kansas", δηλώνει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου ζωής, καθοδηγούμενος από την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που βλέπει την καλοσύνη σαν αδυναμία».
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*