Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για τη σειρά Orphan Black: Echoes (trailer)

Το AMC+ ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορία για το sci-fi thriller spin-off Orphan Black: Echoes, όπου πρωταγωνιστεί η γνωστή από τη σειρά Jessica Jones, Krysten Ritter. Η νέα αυτή σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου 2024, σε AMC, AMC+ και BBC America.

"Το spin-off που διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον, εμβαθύνει στην εξερεύνηση της επιστημονικής χειραγώγησης της ανθρώπινης ύπαρξης. Ακολουθεί μια ομάδα γυναικών καθώς μπαίνουν η μία στη ζωή της άλλης και ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι, ξετυλίγοντας το μυστήριο της ταυτότητάς τους και αποκαλύπτοντας μια θλιβερή ιστορία αγάπης και προδοσίας".


Εκτός από τη Ritter, στο cast μετέχουν οι: Keeley Hawes, Amanda Fix, Avan Jogia, Rya Kihlstedt, James Hiroyuki Liao και Reed Diamond.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*