Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουμε νέο IMAX trailer του Kingdom of the Planet of the Apes (trailer)

Η IMAX έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes.

Το μίνι αφιέρωμα στο Kingdom of the Planet of the Apes, που ανέβηκε στο λογαριασμό της IMAX στο YouTube, αποτελεί μια μικρή γεύση της επερχόμενης ταινίας επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Wes Ball που κυκλοφορεί τον Μάιο.


«Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται αρκετές γενιές στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Ceasar», αναφέρεται στη σύνοψη. «Οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος που ζει αρμονικά και οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί να ζουν στη σκιά. Καθώς ένας νέος τυραννικός ηγέτης των πιθήκων χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος θα ξεκινήσει ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο των πιθήκων όσο και των ανθρώπων».

Στην ταινία Kingdom of the Planet of the Apes (Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων) πρωταγωνιστούν οι Owen Teague ως Noa, Freya Allan ως Mae, Kevin Durand ως Proximus Caesar, Peter Macon ως Raka, Travis Jeffery ως Anaya, Lydia Peckham ως Soona, και Neil Sandilands ψς Koro.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι William H. Macy, Eka Darville, Ras-Samuel Weld A'abgi, Sara Wiseman και Dichen Lachman, η οποία διαδραματίζεται «πολλά χρόνια» μετά τα γεγονότα του «Πολέμου για τον Πλανήτη των Πιθήκων» του 2017.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver και Patrick Aison. Οι Aison, Joe Hartwick Jr., Jaffa, Silver και Jason Reed έχουν το ρόλο παραγωγού.

Η ταινία Kingdom of the Planet of the Apes κυκλοφορεί στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών και IMAX στις 10 Μαΐου 2024, από την 20th Century Studios με τη χώρα μας να ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*