Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουμε το πρώτο trailer από την ταινία Arcadian του Nicholas Cage (trailer)

RLJE Films και Shudder έχουν αποκαλύψει το πρώτο trailer για το Arcadian, τη δυστοπική ταινία με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.

Το Arcadian λαμβάνει χώρα σε ένα πολύ κοντινό μέλλον, όπου η κανονική ζωή στη Γη έχει καταστραφεί. Ο Paul και οι δύο γιοί του, ο Thomas και ο Joseph, ζουν μια διχασμένη ζωή- γαλήνια την ημέρα και βασανιστική τη νύχτα. Κάθε νύχτα, μετά το ηλιοβασίλεμα, αντιμετωπίζουν τις ανελέητες επιθέσεις ενός μυστηριώδους και βίαιου Πλάσματος. Όταν μια μέρα ο Thomas δεν επιστρέφει στο σπίτι πριν από το ηλιοβασίλεμα, ο Paul πρέπει να εγκαταλείψει την ασφάλεια του οχυρωμένου αγροκτήματός του για να τον βρει. Ξεκινά λοιπόν ένας εφιαλτικός αγώνας που αναγκάζει την οικογένεια να οργανώσει ένα απεγνωσμένο σχέδιο για να επιβιώσει.


Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Nicolas Cage (Dream Scenario, Mandy), οι Jaeden Martell (IT, Knives Out), Maxwell Jenkins (Lost In Space) και η Sadie Soverall (Saltburn). Το σενάριο υπογράφει ο Michael Nilon, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ben Brewer, υπεύθυνος εφέ για το Everything, Everywhere, All at Once.

Το Arcadian θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Απριλίου 2024, με ημερομηνία streaming στο Shudder που θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ελπίζουμε πραγματικά να πάρει διανομή και στην Ελλάδα.


Δείτε το trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*