Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Extraction 2: O Chris Hemsworth επιστρέφει δριμύτερος στην ταινία του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το trailer για την ταινία δράσης Extraction 2, όπου πρωταγωνιστεί ο Chris Hemsworth. Η πρεμιέρα της στη συνδρομητική πλατφόρμα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2023.

"Αφού μόλις επέζησε από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος των black ops, επιφορτισμένος με μια άλλη θανατηφόρα αποστολή: να σώσει την κακοποιημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται", αναφέρει η σύνοψη του φιλμ.


Σκηνοθέτης του Extraction 2 είναι ο Sam Hargrave και το σενάριο έχει γράψει ο Joe Russo. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Anthony και Joe Russo μέσω της εταιρείας τους, AGBO σε συνεργασία με τον Hemsworth. Στο πλευρό του τελευταίου συμπρωταγωνιστούν οι Golshifteh Farahani, Tornike Gogrichiani, Adam Bessa, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvili και Olga Kurylenko.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*