Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φαίνεται πως επιβεβαιώνεται η συμμετοχή του Punisher στο Daredevil: Born Again

*
Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες ότι ο Jon Bernthal θα επιστρέψει ως Punisher στο MCU και μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again φαίνεται πως το επιβεβαιώνει. Όπως θα μπορέσετε να δείτε στη συνέχεια, ο Bernthal φωτογραφήθηκε με ένα fan και ο ηθοποιός έχει πάνω του αρκετό ψεύτικο αίμα. Λογικά μετείχε σε μια ακόμα σκηνή με έντονη δράση, κάτι που προφανώς περιμέναμε από τον Frank Castle.

"Νομίζω ότι υπάρχει λίγος Frank Castle σε όλους. Υπάρχει πολύ έντονα μέσα μου και νοιάζομαι πολύ για αυτόν τον χαρακτήρα", είπε πρόσφατα ο Bernthal για τον ρόλο του. "Ξέρω επίσης ότι είναι απολύτως απαραίτητο, αν το κάνουμε, να το κάνουμε σωστά και να έχουμε πραγματικό ιερό σεβασμό στο πρωτότυπο υλικό και σε αυτό που βρίσκεται στον πυρήνα του Frank. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βεβαιωθώ ότι , αν και όταν το κάνουμε, θα το κάνουμε σωστά".
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leslie aka Lazlo (Panda  

0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*