Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fallout: Δωρεάν μέσω του Twitch το πρώτο επεισόδιο της σειράς, με μια προϋπόθεση

*
Η Amazon θα επιτρέψει τη δωρεάν παρακολούθηση του πρώτου επεισόδιου της σειράς Fallout μέσω του Twitch. Στην 11 Απριλίου, τα οκτώ επεισόδια θα προστεθούν στον κατάλογο του Prime Video και μέσω ενός καταλόγους επιλεγμένων streamers, οι χρήστες του Twitch θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δίχως συνδρομή το πρώτο. Απλά θα πρέπει να ακολουθήσουν τον συγκεκριμένο streamer.

"Η περιπέτεια στη Wasteland είναι επικίνδυνη, πάρτε έναν φίλο μαζί σας για το ταξίδι", γράφει η σχετική ανακοίνωση, που συνοδεύεται από τον Vault Boy που χαιρετάει με thumbs up. "Εγγραφείτε σε αυτήν την καταπληκτική λίστα με streamers για να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο του #Fallout. LIVE στα κανάλια τους στο Twitch τους στις 11 Απριλίου".


Η λίστα των streamers έχει ως εξής:

/Shroud
/BrookAB
/TheOnlyRyann
/DEERE
/CohhCarnage
/KingGothalion
/TheBronzeGirl
/DansGaming
/SweeetTails
/Elspeth
/Techniq
/Swiftor
/GassyMexican
/Tooniversal
/bloodyfaster 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*