Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fan της σειράς Kaleidoscope του Netflix δηλώνει ο Stephen King

*
Ο Stephen King δηλώνει fan της σειράς Kaleidoscope του Netflix και έχει τη δική του πρόταση σχετικά με τη σειρά που θα πρέπει να παρακολουθήσετε τα επεισόδια. Η παραγωγή έκανε πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία την 1η Ιανουαρίου 2023. Περιστρέφεται γύρω από τον Leo Pap, τον οποίο υποδύεται ο Giancarlo Esposito, έναν εγκληματία καριερας, που ηγείται μιας νέας σπείρας και ετοιμάζει ληστεία με λεία $7 δισ. Συμπρωταγωνιστούν οι Rufus Sewell, Tati Gabrielle και Jai Courtney.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα οκτώ επεισόδια με οποιαδήποτε σειρά, παρόλα αυτά εκείνο με τίτλο "White" προορίζεται να είναι το τελευταίο, ενώ ολόκληρο το σενάριο καλύπτει 25 χρόνια. Σε περίπτωση που αφήσετε τελευταίο το "White", υπάρχουν 5.000 διαφορετικοί τρόποι για να παρακολουθήσετε τα άλλα επτά. Διαφορετικά, ο αριθμός τους ανεβαίνει στις 40.000.


Πάντως ο King προτείνει να τα παρακολουθήσετε με χρονολογική σειρά. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ξεκινήσετε με το Violet, που τοποθετείται 24 χρόνια πριν τη ληστεία και να τελειώσετε με το Pink.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*