Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans κατέγραψαν πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας Joker: Folie à Deux (videos)

*
Fans κατέγραψαν πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας Joker: Folie à Deux, η παραγωγή της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί videos που παρουσιάζουν μια σκηνή δράσης.

Στο πρώτο, ο Joaquin Phoenix, που υποδύεται τον πρωταγωνιστή, προσπαθεί να ξεφύγει από την κίνηση, όμως η πόρτα ενός ταξί του κλείνει τον δρόμο. Αλλάζει πορεία, όμως τον κυνηγούν δύο άτομα που μοιάζουν με τον Joker, ο ένας μάλιστα φοράει τα ίδια ρούχα με εκείνα που ήταν ενδεδυμένος ο χαρακτήρας στη πρώτη ταινία. Ο Phoenix φοράει ένα γκρί κοστούμι και δεν έχει καθόλου make-up στο πρόσωπό του.


Το δεύτερο video έχει τραβηχτεί από διαφορετική γωνία και αφορά την ίδια σκηνή. Εδώ ένας από τους τύπους που κυνηγάνε τον Joker γλιστράει δίχως να έρθει σε επαφή με το αυτοκίνητο της αστυνομίας, όπως στο προηγούμενο clip.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*