Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fast & Furious: Ένα επικό φινάλε υπόσχεται ο Vin Diesel

*
Ο Vin Diesel υπόσχεται ένα επικό φινάλε για τη σειρά ταινιών Fast & Furious. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο δημοφιλής ηθοποιός έγραψε:

"Μόλις ολοκληρωσα το Fast meeting του τέλους της εβδομάδας με τους σεναριογράφους και ολόκληρη την ομάδα... το να πω ότι ο ενθουσιασμός μας για το φινάλε είναι πολύ δυνατός, είναι λίγο. Wow. Πολύ ενθουσιασμένος…".


«Ενώ όλοι έφευγαν ενθουσιασμένοι για το Σαββατοκύριακο, σκέφτηκα όλους εσάς… θυμήθηκα τις αμέτρητες στιγμές που ο ενθουσιασμός και το πάθος σας έγιναν η κινητήρια δύναμη πίσω από το δημιουργικό μας ταξίδι. Η αφοσίωσή σας στο έπος μας είχε μοναδικό αντίκτυπο στην επιτυχία και την εξέλιξή του… όπως θα έλεγε η μικρότερη κόρη μου, είναι βαθιά".

"Σας ευχαριστούμε που είστε η ραχοκοκαλιά αυτού του παγκόσμιου έπους που χάρη σε εσάς ξεπερνά τα όρια της οθόνης. Αυτός το μεγάλο φινάλε δεν είναι απλώς ένα τέλος, είναι μια γιορτή της απίστευτης οικογένειας που έχουμε φτιάξει μαζί. Ελπίζω να σας κάνουμε περήφανους!".
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*