Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ferrari: Στη μεγάλη οθόνη μεταφέρεται η ζωή του οραματιστή του μηχανοκίνητου αθλητισμού (trailer)

H Neon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία Ferrari του Michael Mann. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Enzo Ferrari, ο πρωτοπόρος επιχειρηματίας και ιδρυτής της δημοφιλούς ιταλικής εταιρείας, τον οποίο υποδύεται ο Adam Driver, μαθαίνει ότι το δημιούργημά του οδεύει προς τη χρεοκοπία. Για να δώσει την περιουσία του θα πρέπει να κερδίσει το Mille Miglia, έναν επικίνδυνο και μεγάλο σε διάρκεια αγώνα κατά μήκος της Ιταλίας.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Penélope Cruz ως Laura Ferrari, Shailene Woodley ως Lina Lardi, Gabriel Leone ως Alfonso de Portago, Sarah Gadon ως Linda Christian, Jack O’Connell ως Peter Collins και Patrick Dempsey ως Piero Taruffi.


Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*