Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για σειρά prequel σχετικά με τα νεανικά χρόνια του Dexter

*
Η επικείμενη συγχώνευση του Showtime με το Paramount+, ήταν ο λόγος ακύρωσης της δεύτερης σεζόν του Dexter: New Blood. Πιθανολογείται ότι υπάρχει και ένας ακόμα, δηλαδή μια σειρά prequel, που θα επικεντρώνεται στα νεανικά χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TVLine, είναι ένα από τα πλάνα σχετικά με το πως θα συνεχιστεί η αφήγηση των περιπετειών του δημοφιλούς χαρακτήρα. Επιπλέον, αποτέλεσε έκπληξη η ακύρωση του Dexter: New Blood, καθώς ο πρώτος κύκλος επεισοδίων είχε κατά μέσο όρο περίπου 8 εκ. τηλεθεατές. Επίσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, ο showrunner, Clyde Phillips είχε δηλώσει ότι γνώριζε ήδη το πως θα συνέχιζε η σειρά.

"Αν [το Showtime] με ρωτούσε αν θα ήθελα να το συνεχίσω θα έλεγα να. Είμαι αρκετά απασχολημένος, αλλά για αυτό θα τα άφηνα όλα και θα έλεγα ναι σε μια δεύτερη σεζόν".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*