Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για ταινία αφιερωμένη στη ζωή του John Lennon

*
Φήμες λένε ότι ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του John Lennon. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας World of Reel, ζητείται ηθοποιός περίπου 30 ετών, που να έχει την ικανότητα να τραγουδάει, να έχει εμπειρία στο παίξιμο της κιθάρας και να μην έχει θέμα με το γθμνό.

“Η ταινία θα επικεντρωθεί στην περίοδο αμέσως μετά τη διάλυση των Beatles και θα αφηγηθεί στην solo καριερα του Lennon αλλά και τη σχέση του με τη Yoko Ono". Επιπλέον, λέγεται ότι η Ono θα έχει ρόλο σύμβουλου και παραγωγού, με τον Craig Gillespie (Lars and the Real Girl, I, Tonya, Cruella) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.


Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Αν θύμοσαστε, στην ταινία του 2009 με τίτλο Nowhere Boy πρωταγωνιστεί ο Aaron Taylor-Johnson στον ρόλο του θρυλικού Σκαθαριού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*