Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Συζητήσεις για τη μεταφορά παραγωγών του HBO στο Netflix

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Deadline, η Warner Bros. Discovery βρίσκεται σε συζητήσεις για να πουλήσει τίτλους της βιβλιοθήκης του HBO στο Netflix. Κάτι τέτοιο θα σηματοδοτούσε την πρώτη φορά μέσα σε μια δεκαετία, που σειρές του HBO θα προβληθούν σε μια ανταγωνιστική υπηρεσία video on demand Η.Π.Α. Λέγεται ότι η αρχή θα γίνει με την κωμική σειρά Issa Rae Insecure, η οποία προβλήθηκε για πέντε σεζόν στο HBO και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021. Υπάρχουν συζητήσεις και για άλλες παραγωγές.

Πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για μια κίνηση με οικονομικό υπόβαθρο. Υποστηρίζεται ότι βετεράνοι του HBO είναι ενάντια σε αυτά τα πλάνα, όμως το εμπορικό τμήμα το σκέφτεται πολύ σοβαρά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*