Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Five Nights at Freddy’s: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του franchise

Η Universal Pictures αποκάλυψε το πρώτο trailer της ταινίας τρόμου Five Nights at Freddy’s. Στην κινηματογραφική μεταφορά του gaming franchise του Scott Cawthon, πρωταγωνιστής είναι ο Josh Hutcherson των Hunger Games και The Disaster Artist.

Ο Hutcherson υποδύεται τον Mike Schmidt, ο οποίος προσλαμβάνεται ως φύλακας για τις βραδινές βάρδιες του Freddy Fazbear’s Pizza. Πολύ σύντομα, ο Schmidt ανακαλύπτει πως οι 4 μασκότ της πιτσαρίας (Freddy Fazbear, Bonnie, Chica, Foxy) ζωντανεύουν και σκοτώνουν οποιονδήποτε παραμένει στον χώρο μετά τα μεσάνυχτα.

Στο καστ της ταινίας είναι και οι Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner, Mary Stuart Masterson, Matthew Lillard, Lucas Grant και Jessica Blackmore. Σκηνοθέτης είναι η Emma Tammi (The Wind, Into the Dark) και το σενάριο είναι δουλειά της ίδιας, του Cawthon και του Seth Cuddeback (The Best and Worst Days of George Morales’ Unnaturally Long Life). Παραγωγοί είναι οι Jason Blum (M3GAN, The Purge) και Cawthon.

Το Five Nights at Freddy’s θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Οκτωβρίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*