Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Flesh of the Gods: 12 χρόνια μετά το Twilight, η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί ξανά σε ταινία με βαμπίρ

*
Η Kristen Stewart επιστρέφει στον κόσμο των βαμπίρ, 12 χρόνια μετά την τελευταία παρουσία της στο Twilight. Αυτή τη φορά, στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Oscar Isaac και οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία Flesh of the Gods, του Panaataos Cosmatos (Mandy).

Το σενάρκιο της ταινίας υπογράφει ο Andrew Kevin Walker του Se7en, ενώ στην παραγωγή ο Οσκαρικός Adam McKay. Οι δύο ηθοποιοί θα παίξουν τους ρόλους των Raoul και Alex, ενός παντρεμένου ζευγαριού που ζει στο LA των 80s και έρχονται μπροστά σε ένα χάος βγαίνοντας από τον πολυτελή ουρανοξύστη που μένουν.


Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της Stewart σε ταινία με βαμπίρ μετά το ρόλο της Bella Swan στο The Twilight Saga: Breaking Dawn Part Two. Το Flesh of the Gods δεν έχει ακόμη ημερομηνία προβολής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*