Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fly Me to the Moon: Η Scarlett Johansson και ο Channing Tatum πρωταγωνιστές στην κωμωδία για την κούρσα του διαστήματος (trailer)

Η Sony Pictures Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας Fly Me to the Moon. Πρωταγωνιστούν η Scarlett Johansson (Black Widow, Jojo Rabbit) και Channing Tatum (Magic Mike, 21 Jump Street) και πρόκειται για μια κωμωδία που επικεντρώνεται στην κούρσα για την κατάκτηση του διαστήματος τον 20ο αιώνα, ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ένωση

"Με πρωταγωνιστές τη Scarlett Johansson και τον Channing Tatum, το Fly Me to the Moon είναι ένα στυλάτο κωμικό δράμα με φόντο την ιστορική προσγείωση του Apollo 11 της NASA στη Σελήνη", αναφέρει η σύνοψη. "Έχοντας προσληφθεί για να διορθώσουν τη δημόσια εικόνα της NASA, σπινθήρες πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς ο ειδική στο μάρκετινγκ Kelly Jones (Johansson) προκαλεί τον όλεθρο στο ήδη δύσκολο έργο του υπεύθυνου για την εκτόξευση, Cole Davis (Tatum). Όταν ο Λευκός Οίκος κρίνει ότι η αποστολή είναι πολύ σημαντική για να αποτύχει, ο Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη προσγείωση στο φεγγάρι ως εφεδρική και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά…".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Ray Romano, Woody Harrelson, Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber και Donald Elise Watkins. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*