Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Foundation: Για σφοδρή σύγκρουση μάς προετοιμάζει το νέο trailer

Το Apple TV+ δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς επιστημονικής φαντασίας Foundation, που είναι εμπνευσμένη από το έργο του Isaac Asimov. Με τίτλο ”In Seldon’s Shadow”, το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή ως τις 15 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα ένα νέο.

Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια μας προετοιμάζουν για την αναπόφευκτη σύγκρουση ανάμεσα στη Foundation του Hari Seldon και στην Αυτοκρατορία του Day. Επίσης, δίνεται έμφαση στον ρόλο που θα έχει ο Gaal Dornick στην επερχόμενη, δεύτερη κρίση. Στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, ο Hari είναι παγιδευμένος σε μια μυστηριώδη φυλακή, ενώ ο Day αρχίζει να ανησυχεί μετά από μια απόπειρα δολοφονίας.


Πρωταγωνιστούν οι: Jared Harris ως Hari Seldon, Lee Pace ως Brother Day, Lou Llobell ως Gaal Dornick, Leah Harvey ως Salvor Hardin, Laura Birn ως Demerzel, Terrence Mann ως Brother Dusk, Cassian Bilton ως Brother Dawn, Alfred Enoch ως Raych, Holt McCallany, Ben Daniels, Rachel House, Isabella Laughland, Mikael Persbrandt, Kulvinder Ghir, Sandra Yi Sencindiver, Ella-Rae Smith, Dimitri Leonidas και Nimrat Kaur.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*