Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Foundation: Η σειρά επιστημονικής φαντασίας του Apple TV+ επιστρέφει με το teaser του δεύτερου κύκλου (trailer)

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το teaser trailer της δεύτερης σεζόν της σειράς Foundation. Το δράμα επιστημονικής φαντασίας θα επιστρέψει μέσα από τη streaming πλατφόρμα στις 14 Ιουλίου 2023 και το teaser μας προετοιμάζει για την εξέγερση ενάντια στο Galactic Empire των Cleons, καθώς ο Hari Seldon συνεχίζει τις προσπάθειές του να σώσει την ανθρωπότητα.

Το Foundation βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων του Isaac Asimov, με δημιουργό, εκτελεστικό παραγωγό και showrunner τον David S. Goyer (Hellraiser, Terminator: Dark Fate). Στο καστ της παραγωγής είναι οι Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton, Alfred Enoch, Holt McCallany, Ben Daniels, Rachel House, Isabella Laughland, Mikael Persbrandt, Kulvinder Ghir, Sandra Yi Sencindiver, Ella-Rae Smith, Dimitri Leonidas και Nimrat Kaur.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*