Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

FUBAR: Γέλιο και δράση στο trailer της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Arnold Schwarzenegger

Το Netflix δημοσίευσε το trailer της κωμικής σειράς δράσης, FUBAR όπου πρωταγωνιστεί ο Arnold Schwarzenegger. Η πρεμιέρα της στη συνδρομητική πλατφόρμα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2023.

Ένας πράκτορας της CIA, λίγο πριν τη συνταξιοδότηση ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό. Υποχρεώνεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία αποστολή, με τη σειρά να τοποθετεί τη δυναμική της οικογένειας απέναντι ένα σκηνικό παγκόσμιας κατασκοπίας, γεμάτο δράσης και χιούμορ. Ο Schwarzenegger θα υποδυθεί τον πράκτορα Luke Brunner και στα παρακάτω πλάνα θα πάρετε μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένετε.


Το FUBAR αποτελείται από οκτώ επεισόδια και δίπλα στον Schwarzenegger βρίσκονται οι Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley και Jay Baruchel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*