Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Furiosa: A Mad Max Saga - Νέο επικό trailer αποκαλύπτει το τραγικό παρελθόν της πρωταγωνίστριας

H Warner Bros. Pictures δημοσίευσε το δεύτερο trailer για την ταινία Furiosa: A Mad Max Saga. Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια ρίχνουν φως στο τραγικό παρελθόν της νεαρή Furiosa (Anya Taylor-Joy) την οποία είχε υποδυθεί η Charlize Theron στο Mad Max: Fury Road.

"Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από το Green Place των Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης συμμορίας μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Σαρώνοντας την Έρημη Χώρα, συναντούν την Ακρόπολη της οποίας προεδρεύει ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο Τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για την πατρίδα της".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Chris Hemsworth ως Warlord Dementus, Tom Burke, Alyla Browne, Nathan Jones, Angus Sampson, Quaden Bayles, Daniel Webber και Lachy Hulme.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*