Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game of Thrones: Το HBO και ο George R. R. Martin ανακοίνωσαν την ανάπτυξη τριών νέων animated σειρών για το franchise

*
Ο συγγραφέας του Game of Thrones, George R. R. Martin και το δίκτυο του HBO ανακοίνωσαν τρεις νέες animated σειρές στο σύμπαν της σειράς A Song of Ice & Fire.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Martin, ακόμα δεν έχει επίσημα δοθεί το πράσινο φως για την ανάπτυξή τους, όμως η παραγωγή τους έχει ήδη ξεκινήσει μεταξύ του ίδιου και του HBO. Το ένα από αυτά φέρει την ονομασία Nine Voyages και θα ακολουθεί τα ταξίδια του Corlys Velaryon, για τον οποίο επρόκειτο να δημιουργηθεί ένα live-action show που, τελικά δεν είδαμε ποτέ. Σχετικά με αυτό, ο συγγραφέας δήλωσε πως “η παραγωγή της live-action εκδοχής ήταν απαγορευτικά ακριβή, με τουλάχιστον το μισό show να εξελίσσεται στη θάλασσα. Κάθε εβδομάδα θα έπρεπε να φτιάχνουμε ένα νέο λιμάνι, από το Driftmark στο Lys, από τα Basilisk Isles στο Volantis και ούτω καθεξής. Υπάρχει τεράστιος κόσμος για αυτό το κομμάτι και έχουμε πολύ περισσότερες ελπίδες να τον εξερευνήσουμε μέσω του animation”.

Στο μεταξύ, το House of the Dragon – το live-action spin-off του Game of Thrones – αναμένεται να επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του εντός του 2024. Όσο για το επόμενο μυθιστόρημα της σειράς A Song of Ice & Fire, The Winds of Winter, δεν υπάρχει κανένα νέο σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει. Οι fans της μυθιστορηματικής σειράς έχουν μείνει στο A Dance with Dragons του 2011, με την τηλεοπτική εκδοχή (το Game of Thrones) να έχει ολοκληρωθεί εδώ και πλέον 3,5 χρόνια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*