Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: To 2024 η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς Fallout των Amazon και Bethesda

*
Η Bethesda και η Amazon επιβεβαίωσαν ότι η τηλεοπτική σειρά Fallout θα κυκλοφορήσει το 2024 και θα διαδραματίζεται στο Los Angeles. Ακόμα, η Amazon δημοσίευσε ένα poster, που συνόδευσε ένα trailer για την τηλεοπτική παραγωγή, το οποίο προβλήθηκε στο πλαίσιο της Gamescom 2023. Το teaser προβλήθηκε μετά από μια παρουσίαστη του Starfield για περιορισμένο κοινό και δεν θα δημοσιευτεί, όμως ο Todd Howard της Bethesda δήλωσε ότι σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε όλοι μια εκτεταμένη ματιά.

Στο teaser εμφανίστηκαν μια προελαύνουσα Αδελφότητα από Σιδερένιους Στρατιώτες, πλάνα από μια πόλη εμπνευσμένη από τη άγρια δύση και μια γυναίκα να βγαίνει για πρώτη φορά από ένα καταφύγιο.


“Μια από τις ταινίες που ενέπνευσε το Starfield είναι το Interstellar, που έχει γραφτεί από τον Jonathan Nolan", είπε ο Howard. “Γνώρισα τον Jonah και πάντοτε ήθελα να δημιουργήσω μια τηλεοπτική σειρά Fallout. Οπότε, μίλησα στον Jonah για αυτή και δημιουργούμε το επερχόμενο Fallout TV show και σκεφτήκαμε πως ήταν καλό να σας προσφέρουμε μια ματιά".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*