Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γάμος αλά ελληνικά 3: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία της Nia Vardalos

Η Focus Features δημοσίευσε το πρώτο trailer για τη ρομαντική κωμωδία Γάμος αλά ελληνικά 3 (My Big Fat Greek Wedding 3), που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη φορά η οικογένεια Portokalos θα βρεθεί στην Ελλάδα για μια οικογενειακή επανένωση, σε ένα συγκινητικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη και ανατροπές.


Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Nia Vardalos, που πρωταγωνιστεί μαζί με τους John Corbett, Louis Mandylor, Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Andrea Martin, Ηλία Κακαβά. Τζία Καρύδη, Joey Fatone και Μελίνα Κωστέλου. Οι Tom Hanks, Rita Wilson και Gary Goetzman, παραγωγοί των δύο προηγούμενων ταινιών θα επανέλθουν στα "καθήκοντά" τους. Η Vardalos ευχαρίστησε το τρίο για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να της δείχνουν, και χαρακτήρισε το φιλμ ως οικογενειακή επανασύνδεση.

Η πρώτη ταινία έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2002 και οι εισπράξεις της έφατσαν τα $368 εκ. Επιπλέον, ήταν υποψήφια για βραβείο Oscar στην κατηγορία Best Original Screenplay. Η δεύτερη ταινία προβλήθηκε το 2014, ήταν επίσης επιτυχημένη, όμως δεν έλαβε τις ίδιες υψηλές βαθμολογίες από τους κριτικούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*