Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο αρουαίους το νέο trailer της ανθολογίας Cabinet of Curiosities του Guillermo del Toro

Σε περίπτωση που μισείτε τους αρουραίους, καλό θα είναι να μην παρακολουθήσετε το trailer της παραγωγής Graveyard Rats του Netflix, που αποτελεί μέρος της ανθολογίας Cabinet of Curiosities του Guillermo del Toro.

Το σενάριο έχει γράψει ο σκηνοθέτης του Splice, Vincenzo Natali και ακολουθεί τα χνάρια ενός επιστάτη νεκροταφείου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σμήνος αρουραίων, που αρέσκονται να κλέβουν πτώματα από τους τάφους.


Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου 2022.

Κάθε ένα από τα οκτώ επεισόδια του πρώτου κύκλου αφηγείται μια διαφορετική ιστορία. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από τα:Lot 36, Graveyard Rats, The Outside, The Autopsy, Pickman's Model, Dreams in the Witch House, The Murmuring, The Viewing. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι del Toro, J. Miles Dale και Gary Ungar.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*