Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο ιταλικό φαγητό το πρώτο trailer του The Garfield Movie

Ο Chris Pratt θα "δώσει ζωή" στον δημοφιλή γάτο Garfield στο The Garfield Movie που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαΐου 2024. Στο πρώτο trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, θα μάθετε για τις ρίζες του πορτοκαλί γάτου και το πάθος που έχει για το ιταλικό φαγητό.

Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχει η Sony Pictures, "Ο Garfield και ο υιοθετημένος αδελφός του, Odie θα εμπλακούν σε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια, μετά την απροσδόκητη συνάντηση που θα έχουν με τον βιολογικό πατέρα του Garfield, τον γάτο του δρόμου Vic, τον οποίο υποδύεται ο Samuel L. Jackson. Συμπρωταγωνιστούν οι Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein, and Bowen Yang.


Την ταινία σκηνοθετεί ο Mark Dindal (Chicken Little, The Emperor’s New Groove) σε σενάριο των Paul A. Kaplan & Mark Torgove (Spin City, George Lopez) και του David Reynolds (Finding Nemo).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*