Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για δύο ακόμα σεζόν ανανεώθηκε η σειρά Formula 1: Drive to Survive του Netflix

*
Η επιτυχία φέρνει και συνέχεια, κανόνας τον οποίο ακολουθεί πιστά η σειρά Formula 1: Drive to Survive του Netflix. Η τέταρτη σεζόν ξεκίνησε να προβάλεται στις 11 Μαρτίου και με την ευκαιρία της διαξαγωγής του πρώτο Miami Grand Prix, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο ακόμα κύκλοι επεισοδίων, για τις χρονιές 2022 και 2023.

Μέσα στο 2021 οι Max Verstappen και Lewis Hamilton ήταν οι πρωταγωνιστές μιας εντυπωσιακής μάχης, η Ferrari βίωσε μια πραγματική αναβίωση, οι Daniel Ricciardo (McLaren) και Esteban Ocon (Alpine) πήραν σημαντικές νίκες και τρεις ανερχόμενοι πιλότοι (Mick Schumacher, Nikita Mazepin, Yuki Tsunoda) είδαν για πρώτη φορά το πόσο απαιτητικά είναι τα πράγματα στο ανώτατο επίπεδο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*